Platser kvar på Teaterprofilen!

2018-06-10 | Aktuellt
Det finns platser kvar på allmän kurs med teaterprofil. Så om du eller någon i din omgivning fortfarande funderar på vad som ska hända till hösten så kan ett år på Markaryds folkhögskola kanske vara ett alternativ.

Hos oss kan du plugga i en trygg och familjär miljö. Du får möjlighet att lära dig nya saker samtidigt som du utvecklas som person. På schemat finns teaterrelaterade ämnen som teater, improvisation, föreställningsarbete, regi, monolog, clownteknik, röst- och talteknik, teaterkunskap och personlig utveckling, gymnasiegemensamma ämnen och tillvalsämnen som skapande, friskvård och dans och kör. Teaterbesök och gästföreläsare ingår också i kursen.

Som elev på skolan har du tillgång till skolans lokaler alla kvällar och helger. Tillgången till salarna och möjligheten att samarbeta med andra elever och kurser under läsåret ger stor möjlighet till eget arbete och utveckling under året. Både på ett kunskapsmässigt och ett personligt plan. Slutproduktionen sätts upp tillsammans med eleverna på dansprofilen så då får du även möjlighet att prova på dans och rörelse. Eftersom skolan är liten och klasserna små får du mycket tid, stöd och hjälp av våra engagerade lärare.

Du kan läsa mer om kursen och hur det är att plugga på folkhögskola här på hemsidan. Du ansöker online. Om du har frågor eller funderingar så går det bra att mejla kursens mentor.

helena.jacobsson@markarydsfolkhogskola.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info om kursen hittar du här »»