Ansök Online

För att göra din ansökan via webben behöver du skapa ett konto. Välj kurs nedan så kommer du till ”Folkhögskolornas Mina Sidor”.
Där fyller du i dina personuppgifter för att skapa ett konto. Därefter kan du söka önskad utbildning och ladda upp filer.
Kallelse till intervju/audition/antagningsbesked, samt övrig kontakt kommer framöver att föras via ditt konto på ”Folkhögskolornas Mina Sidor”.
Även mejl och sms skickas via denna kanal så det är mycket viktigt att du anger uppdaterad kontaktinformation i din ansökning.

Filer som efterfrågas vid ansökningen och som du bör ha till hands i pdf är:

• personbevis för studier
  • personligt brev intyg/betyg från tidigare utbildningar intyg från arbete/praktik.

Personbevis för studier kan du själv hämta hem från Skatteverket där du loggar in med mobilt bank-ID.
Saknar du möjlighet att beställa via nätet får du kontakta skatteverket på annat sätt.

Välj den kurs du önskar ansöka till:
Ansök till Show & Musikal i MarkarydAnsökningstiden har löpt ut
Ansök till Musikteaterskolan i BjärnumAnsökningstiden har löpt ut