Biljetter till Musikteaterskolans Höstshow: Dream on!

2021-10-21 | Aktuellt
Fredagen den 22 oktober släpptes biljetterna och premiären är redan slutsåld. Skynda in på www.nortic.se för att säkra dina bilijetter!

Med musik från både verksamma artister och legender växer det fram många frågor som får oss att tänka till: Hur långt är vi beredda att gå för att nå vår dröm? Vad behöver vi offra och vad behöver vi behålla och är det värt det?  Vad är min dröm egentligen och behöver jag veta vad min dröm är? Blir jag lycklig om jag blir känd? Vilket pris måste jag betala för att lyckas och går det att köpa sin dröm? När är jag nöjd och kan en dröm redan vara uppfylld? 


Varmt välkommen tillbaka till Musikteaterskolans salong i Bjärnum! Showen spelas av 40 elever vid skolans artistutbildning och ackompanjeras av Skånes bästa liveband! Ljud och ljus i toppklass sköts av eleverna på Studio Live Produktion. Bakom manus, idé och genomförande står en ambitiös och kunnig lärarkår med fingertoppskänsla för att skapa mäkta bra show. Så - varmt välkommen till showfabriken i Bjärnum och årets höstshow DREAM ON!

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Föreställningarna spelas i Salongen på Musikteaterskolan följande datum:

Lör 20 nov kl 18:00

Sön 21 nov kl 14:00

Fre 26 nov kl 19:00

Lör 27 nov kl 18:00 (denna föreställning streamas också)

Sön 28 nov kl 14:00 

 

Köp dina biljetter HÄR

 

Mer information om den streamade föreställningen hittar du här på hemsidan närmare det aktuella datumet. 

 

-------------------------------------------------------------------------------------