Musikteaterskolans vårshow: "What's next?"

2024-02-11 | Aktuellt
Det är dags för den årliga vårshowen och biljetterna är släpps måndag 12 februari kl 12:00!

Hur många val behöver vi egentligen göra på en dag?
Vilka val är rätt och vilka är fel? Ska magkänslan styra? Grupptryck? Moral?

Vad skulle hända om jag fick välja om? Att börja om! Göra om och göra rätt!

Den här föreställningen tar upp dilemman som kan uppstå när vi står inför olika val. Genom showen bejakas de tankar som kan komma fram i dessa situationer och kanske väcks också tankar hos dig i publiken som kan bidra till nya synvinklar och insikter om livets svåra val.

Varmt välkommen till Musikteaterskolans salong i Bjärnum! Showen spelas av eleverna vid skolans artistutbildning och ackompanjeras av Skånes bästa liveband! Ljud och ljus i toppklass sköts av eleverna på skolans utbildning Studio Live Produktion. Bakom idé, manus och genomförande står en ambitiös och kunnig lärarkår med fingertoppskänsla för att skapa mäkta bra show.

Så - varmt välkommen till showfabriken i Bjärnum och årets vårshow "What's next?"!

Föreställningarna spelas i Salongen på Musikteaterskolan (Boställsgatan 59) följande datum:

Fre 15 mars kl 19:00
Lör 23 mars kl 14:00

Lör 23 mars kl 18:00

Sön 24 mars kl 14:00

Lör 13 april kl 14:00

Lör 13 april kl 18:00
Sön 14 april kl 14:00

Biljetterna är släpps 12 februari kl 12:00 och köps på denna länk: www.nortic.se