Lediga tjänster :


Vårdlärare för 40% tjänst sökes!


Markaryds folkhögskola söker vårdlärare med tjänstgöring på 40% till vår utbildning till undersköterska. Tillsammans med en kollega utvecklar du och driver utbildningen. Arbetet är mycket fritt och du har mycket tid till för och efterarbete för din undervisning.

Vi förväntar oss att du har en flexibel och positiv inställning, brinner för att undervisa och för ditt ämne.

Vi rekryterar och genomför intervjuer under ansökningsperioden. Vänta inte med att söka tjänsten. Hör gärna av dig om du har frågor. Sök senast den 4 augusti!


Skicka in din ansökan via mail: rektor@markarydsfolkhogskola.se


Länk till jobbannonsen i Platsbanken ►


Vårdlärare för 100% tjänst sökes!


Vill Du ha ett fritt yrke där du till stor del styr din tid själv och med mycket tid till för och efterarbete av dina lektioner?Pedagogiken på folkhögskolan innebär att du arbetar tillsammans med deltagarna, att vi lär tillsammans, där samtalen är en del av metodiken. Vi frågar inte våra deltagare vad de vill bli utan vem de vill bli. Vi lägger mycket tid på att växa och utvecklas som människor under utbildningens två år.

Kom och arbeta hos oss på Markaryds Folkhögskola som vårdlärare på vår tvååriga utbildning till undersköterska.

Vi erbjuder en tjänst på 100% som vårdlärare för att utveckla och driva undersköterskeutbildningen inom vård och omsorg. Undervisningen bedrivs både på plats och fjärrundervisning. Under läsåret genomförs närträffar för samtliga deltagare.

Vi förväntar oss att du arbetar både självständigt och i ett arbetslag. Att du har en positiv attityd och en flexibel inställning. Att du brinner för att undervisa såväl som för vård och omsorg.

Sista ansökningsdag är 4 augusti men vi rekryterar och genomför intervjuer kontinuerligt under ansökningstiden. Med andra ord vänta inte med att söka tjänsten.


Skicka in din ansökan via mail: rektor@markarydsfolkhogskola.se

Länk till jobbannonsen i Platsbanken ►


 

När vi inte har några lediga tjänster får du gärna skicka ditt CV och intresseanmälan för vår kännedom till rektor
Anders Carlsson-Lennström på mailadress rektor@markarydsfolkhogskola.se.