Lediga tjänster :

Sångpedagog sökes till Musikteaterskolan

Musikteaterskolan söker nu en sångpedagog för 70% vikariat under höstterminen 2021.

Önskvärda kvalifikationer: Du bör ha relevant utbildning från Musikhögskolan eller liknande med sång som huvudinstrument. Du skall ha erfarenhet av att ge individuella sånglektioner och körundervisning. Det är önskvärt att du har kunskaper i att arrangera körstämmor. Du kommer även att undervisa i röst och tal. Ett krav är att du kan spela piano då du ackompanjerar eleverna i undervisningen. Som person är du flexibel och lösningsinriktad. Scenvana är en fördel då du tillsammans med de andra ämneslärarna skapar skolans showproduktioner. Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Löpande intervjuer till tjänsten kommer att ske och därför kan tillsättning av tjänsten ske redan under ansökningstiden.

Tillträde enligt överenskommelse dock senast augusti 2021. Ansök senast den 21 april.

Skicka in din ansökan via mail: rektor@markarydsfolkhogskola.se

Länk till jobbannonsen i Platsbanken ►

Drama-/Teaterpedagog sökes till Musikteaterskolan

Musikteaterskolan söker nu en drama-/teaterpedagog för 70% vikariat under läsåret 21/22.

Önskvärda kvalifikationer: Du bör ha relevant utbildning från högskola eller liknande med drama eller teater som inriktning. Som person är du flexibel och lösningsinriktad. I kursen ingår undervisning i grundläggande skådespelarträning. Scenvana är en fördel så du tillsammans med de andra ämneslärarna skapar skolans showproduktioner. Ditt ansvarsområde innefattar bland annat regi, manusarbete, scenografi och kostym. Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Skicka in din ansökan via mail: rektor@markarydsfolkhogskola.se

Länk till jobbannonsen i Platsbanken ►

När vi inte har några lediga tjänster får du gärna skicka ditt CV och intresseanmälan för vår kännedom till rektor

Anders Carlsson-Lennström på mailadress rektor@markarydsfolkhogskola.se.